Mysterie: Verminkte kadavers

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Over de gehele wereld zijn verminkte kadavers gevonden, op zich misschien niet zo erg, maar in welke staat deze dieren gevonden zijn is toch zeer merkwaardig. De meeste dieren missen meestal een oog, de geslachtsdelen en andere organen. Wat opmerkelijk is aan de dieren is dat er geen enkel bloedspoor te vinden is.

Dit fenomeen doet zich al 10-tallen jaren voor en is nog steeds onopgelost. Dierenartsen rangschikken deze dode dieren in de categorie "natuurlijke doodsoorzaken". Zelfs de CBI (Colorado bureau of investigations= dienst die zich bezighoud met de verminkte kadavers) zei dat de dieren aangevallen waren door roofdieren.

Roofdieren kunnen het onmogelijk geweest zijn aangezien de incisies met een soort laserapparaat zouden gedaan zijn en dat deze in zeer korte tijd zouden uitgevoerd zijn.Uit onderzoek bleek dat de incisies met een soort hitteopwekkend instrument moeten gemaakt zijn. Alleen had men in de jaren '40 nog geen apparaat die dit kon doen, later wel maar dan nog zou het meer dan een uur duren vooraleer een soortgelijke incisie zou gedaan zijn. In de buurt van het kadaver werd nooit een bloedspoor gevonden en ook in de omgeving vond men geen sporen van mogelijke overvallers of sporen van dieren. De incisies werden met uiterste precisie en zuiver uitgevoerd. Zelfs de botten zijn onaangeroerd gebleven. Een dierenarts verklaarde dat de daders een goede anatomische kennis van deze dieren moest hebben.
Wat wel opmerkelijk is aan al deze voorvallen is dat mensen UFO's signaleerden boven de plaatsen waar er kadavers gevonden zijn. Tevens zijn er mensen die ontvoerd zijn door een UFO waar zij dan zagen hoe ze een koe aan het ontleden waren (dit gebeurde via hypnose aangezien die mensen niet meer wisten wat er gebeurt was).

Kenmerken

Geen bloedsporen De dieren worden gevonden in een schone omgeving, dit wil dus zeggen dat er nergens bloedsporen te vinden zijn. Ook in de omgeving van de snedes die gemaakt zijn is vrij van bloed. In sommige kadavers is het bloed afgetapt of uit het kadaver verwijderd.
Verwijdering van geslachtsorganen Bij zowat alle gevonden kadavers zijn de geslachtsorganen verwijderd.
Bij de man zijn dat de testikels en de penis die ontbreken en bij de vrouw zijn het de eierstokken, de baarmoeder, de eileider. In de meeste gevallen is slechts een deel weggesneden
Verwijdering van de huid De huid rond de mond en het onderliggende weefsel wordt meestal tot op het bot weggehaald. De snedes of incisies zijn zeer scherp en exact zonder rafels. De randen van de incisies zijn donkerder van kleur en zijn harder dan de rest van het weefsel. Bij sommige kadavers is het ontbindingsproces vertraagd met enkele weken.
Weggenomen organen In de meeste gevallen wordt het gehele achterlijf leeggehaald. Vaak ontbreken ook nog een oor, oog en de tong. De borst wordt ook nog in vele gevallen verwijderd, en dit zonder 1 spoor na te laten. De ribben en botten worden niet beschadigd, evenals de resterende organen.
Microscopisch onderzoek De incisies in het weefsel zouden met een laserapparaat gemaakt zijn. De ingreep is met uiterste precisie uitgevoerd.

Enkele waar gebeurde verhalen van verminkte kadavers

Op de Orkney eilanden werden meer dan 30 zeehonden dood aangetroffen zonder hoofd. Na een sectie op de dieren bleek dat de hoofden met uiterste precisie verwijderd waren, dus niet afgerukt of afgehakt (dit is dus niet door roofdieren gedaan). Volgens een politierapport bleek dat er een paar dagen voordien vreemde lichten te zien waren.

In Santa Victoria werden bij een koe de uier en andere organen met chirurgische precisie verwijderd. De koe lag op zo'n 100m van de boerderij. Bloed of andere sporen ontbraken.

Tussen 15 mei en 4 juni 1992 werden in Canada, niet zo ver van Vancouver, 5 katten gevonden die zeer nauwgezet doormidden waren gesneden. Bij alle dieren was één helft, met het bloed, spoorloos verdwenen.

Op 5 augustus 1992 werd een Perzische kat gevonden met een zuiver ovaal gat in het (opnieuw) bloedeloos kadaver. Perzische katten hebben van nature zeer poreuze haren en nemen elk lichaamsvocht op, uit onderzoek bleek dat er geen lichaamsvocht van buitenaf te vinden was in de haren.

Wie zijn de daders?

Uit bovenstaande feiten blijkt dus dat dit niet kan gedaan zijn door dieren aangezien roofdieren hun prooi aan stukken bijten en een bloedbad aanrichten. Leden van een sekte kunnen het ook niet geweest zijn aangezien deze waarschijnlijk niet in staat zijn om zulke operaties uit te voeren zonder een druppel bloed achter te laten. Proeven met biologische wapens op dieren misschien? Dit wordt ook in twijfel getrokken aangezien men de kadavers zou opruimen ipv ze te laten liggen. Tevens is dit een wereldwijd fenomeen. Door de bliksem getroffen is ook een optie die we kunnen uitsluiten aangezien de bliksem geen organen verwijderd. Wie de daders zijn weet niemand, dit mysterie blijft dus onopgelost.

Vancanneyt Sander

Oprichter & beheerder van Spacepage & Poollicht.be
Sterrenkunde en ruimteweer redacteur.

Dit gebeurde vandaag in 1960

Het gebeurde toen

Het resusaapje Miss Sam maakt vanop NASA's Wallops Island lanceerbasis een testvlucht aan boord van een Mercury ruimtecapsule in het kader het Amerikaanse Mercury ruimteprogramma. Iets meer dan acht minuten na de lancering landt de capsule terug veilig in de Atlantische Oceaan waarna deze wordt opgevist. Tijdens deze Little Joe 1B testvlucht bereikte het aapje een maximale hoogte van vijftien kilometer. Foto: NASA

Ontdek meer gebeurtenissen

Messier 31 (Andromedanevel)

Messier 31 (Andromedanevel)
Messier 31, ook gekend als NGC 224, is een prachtig sterrenstelsel in het sterrenbeeld Andromeda dat ook bekend is onder de namen 'Andromedasterrenstelsel' of 'Andromedanevel'. Het object is (zelfs in…
Lees meer...

Steun Spacepage!

Deze website wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door ons te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

1%

Sociale netwerken