Deze Disclaimer is van toepassing op de websites en onderdelen van Spacepage. De dochterpagina's Poollicht, SpaceWeatherLive, BelgiumInSpace en StarNights vallen ook onder deze Disclaimer.

Copyright en inhoud

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van Spacepage. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De site is evenmin verantwoordelijk voor de reactie's die gepost worden op de nieuwsdienst en de inhoud van nieuwsberichten die niet door de beheerder geschreven zijn. Spacepage wordt niet verantwoordelijk gesteld voor gebeurlijke gevallen op de dochterpagina's, contacteer hiervoor de verantwoordelijke van de dochterpagina.

Linken naar deze site

Het is de gebruiker van Spacepage toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Spacepage. Indien u een banner wenst te plaatsen neemt u contact op met de webmaster.

De nieuwsredactie

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van nieuwsberichten en reactie's die op de nieuwsberichten geplaatst worden, indien er een inbreuk is wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De redactie zal al de mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen. De desbetreffende betrokken personen zullen geen toegang meer krijgen tot de nieuwsdienst indien er inbreuken worden vastgesteld.

Afbeeldingen

Het grootste deel van de foto's die je op deze website vindt zijn afkomstig van de ESA, ESO en NASA, op deze foto's staat een copyright en zijn eigendom van deze organisaties. Deze foto's vallen onder de gebruiksovereenkomsten van deze desbetreffende sites. Wanneer je deze foto's wenst te gebruiken, kopieer deze niet van deze site maar ga deze afhalen op de websites van deze organisaties. Foto's van waarnemingen, proeven en banners zijn eigendom van Spacepage en mogen in geen geval gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Indien u dit toch zou doen heeft Spacepage het recht om u strafrechtelijk te vervolgen. Het hotlinken van afbeeldingen, dit is het linken en invoegen van afbeeldingen op andere websites, is verboden. Als u toch afbeeldingen wilt gebruiken contacteert u hiervoor de Spacepage redactie, deze zal vervolgens oordelen over het gebruik van deze afbeeldingen.

Privacy - Melding van schending van privacy

Indien U meent dat een Spacepage lid een onrechtmatige inbreuk pleegt op uw Privacy, wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Naamgebruik Spacepage en dochterpagina's

De naam Spacepage, BelgiumInSpace en Starnights mogen niet gebruikt worden op andere sites zonder link naar de hoofdwebsite, tenzij zij hiervoor toestemming heeft gekregen van de redactie. Het linken naar de sites is steeds toegestaan.

Dit gebeurde vandaag in 1971

Het gebeurde toen

Vanop de Bajkonoer lanceerbasis wordt de Sojoez 10 ruimtecapsule gelanceerd. Aan boord bevinden zich de kosmonauten Vladimir Shatalov, Aleksei Yeliseyev en Nikolai Rukavishnikov. Dit is de eerste bemande ruimtemissie naar het Saljoet 1 ruimtestation dat enkele dagen eerder in de ruimte werd gebracht. Ondanks het feit dat de Sojoez 10 ruimtecapsule kon gekoppeld worden aan Saljoet 1 kon het ruimtevaartuig niet stevig worden vastgemaakt. Hierdoor werd de missie stopgezet en keerde de drie kosmonauten op 24 april 1971 al terug naar de Aarde. Foto: Roscosmos

Ontdek meer gebeurtenissen

Steun Spacepage

Deze website wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door ons te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

44%

Sociale netwerken