Spacepage

Disclaimer

Geschreven door  Spacepage
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Deze Disclaimer is van toepassing op de websites en onderdelen van Spacepage. De dochterpagina's Poollicht, SpaceWeatherLive, BelgiumInSpace en LinkToSpace vallen ook onder deze Disclaimer.

Copyright en inhoud:

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van Spacepage. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Externe informatie:

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De site is evenmin verantwoordelijk voor de reactie's die gepost worden op de nieuwsdienst en de inhoud van nieuwsberichten die niet door de beheerder geschreven zijn. Spacepage wordt niet verantwoordelijk gesteld voor gebeurlijke gevallen op de dochterpagina's, contacteer hiervoor de verantwoordelijke van de dochterpagina.

Linken naar deze site:

Het is de gebruiker van Spacepage toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Spacepage. Op onze linkpagina vindt u enkele mogelijkheden terug die u kunt gebruiken om naar ons te linken. Indien u een banner wenst te plaatsen neemt u contact op met de webmaster.

De nieuwsredactie:

Deze site is niet verantwoordelijk voor de nieuwsberichten en reactie's die op de nieuwsdienst gepost worden, indien er een inbreuk is wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen. De desbetreffende betrokken personen zullen geen toegang meer krijgen tot de nieuwsdienst.

Afbeeldingen:

Het grootste deel van de foto's die je op deze website vindt zijn afkomstig van de ESA en NASA, op deze foto's staat een copyright, wanneer je deze foto's wenst te gebruiken, kopieer deze niet van deze site maar ga deze afhalen op de NASA en ESA website. Foto's van waarnemingen, proeven en banners zijn eigendom van deze site en mogen in geen geval gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Indien u dit toch zou doen hebben wij het recht om u strafrechtelijk te vervolgen. Link geen afbeeldingen van mijn site aan de uwe, hierdoor verbruikt u mijn dataruimte, indien u dit toch doet zullen wij u hiervan verwittigen en desnoods verdere stappen ondernemen. Als u toch afbeeldingen wilt gebruiken contacteer hiervoor de webmaster, deze zal u dan vertellen of u al dan niet de afbeeldingen mag plaatsen.

Melding van schending van privacy:

Indien U meent dat een Spacepage lid een onrechtmatige inbreuk pleegt op uw Privacy, wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Spacepage:

De naam Spacepage mag niet gebruikt worden op andere sites tenzij zij hiervoor toestemming hebben gekregen van de webmaster, men mag ten allen tijde linken naar mijn website met Spacepage in de titel. Indien u de naam Spacepage gebruikt op uw site mogen wij verdere stappen overwegen aangezien deze naam beschermd is.

Meer in deze categorie: Gebruiksvoorwaarden »

Naar boven

Dit gebeurde vandaag in 1802

Het gebeurde toen

De Duitse astronoom Heinrich Wilhelm Matthias Olbers ontdekt de planetoïde 2 Pallas. Dit was de tweede planetoïde die ooit werd ontdekt. De planetoïde 2 Pallas beweegt zich in een baan om de Zon op een afstand van ongeveer 416 miljoen kilometer en is ongeveer 550 kilometer groot. Deze ruimterots werd genoemd naar Pallas uit de Griekse mythologie, de dochter van Zeus en beschermgodin van de stad Athene. Foto: NASA

Op het Astroforum...

Geplande evenementen

Geen geplande evenementen

Messier 58

Messier 58

M58 is één van de vier balkspiraalstelsels in de bekende catalogus van de Franse kometenjager Charles Messier. Dit sterrenstelsel is ook lid van de bekene Virgocluster waarin zich tal van…

Lees meer...

Steun Spacepage!

Spacepage wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door Spacepage te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

Reeds 15% ingezameld

Sociale netwerken