Spacepage

Disclaimer

Geschreven door  Spacepage
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Deze Disclaimer is van toepassing op de websites en onderdelen van Spacepage. De dochterpagina's Poollicht, SpaceWeatherLive, BelgiumInSpace en StarNights vallen ook onder deze Disclaimer.

Copyright en inhoud

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van Spacepage. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De site is evenmin verantwoordelijk voor de reactie's die gepost worden op de nieuwsdienst en de inhoud van nieuwsberichten die niet door de beheerder geschreven zijn. Spacepage wordt niet verantwoordelijk gesteld voor gebeurlijke gevallen op de dochterpagina's, contacteer hiervoor de verantwoordelijke van de dochterpagina.

Linken naar deze site

Het is de gebruiker van Spacepage toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Spacepage. Indien u een banner wenst te plaatsen neemt u contact op met de webmaster.

De nieuwsredactie

Deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van nieuwsberichten en reactie's die op de nieuwsberichten geplaatst worden, indien er een inbreuk is wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De redactie zal al de mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen. De desbetreffende betrokken personen zullen geen toegang meer krijgen tot de nieuwsdienst indien er inbreuken worden vastgesteld.

Afbeeldingen

Het grootste deel van de foto's die je op deze website vindt zijn afkomstig van de ESA, ESO en NASA, op deze foto's staat een copyright en zijn eigendom van deze organisaties. Deze foto's vallen onder de gebruiksovereenkomsten van deze desbetreffende sites. Wanneer je deze foto's wenst te gebruiken, kopieer deze niet van deze site maar ga deze afhalen op de websites van deze organisaties. Foto's van waarnemingen, proeven en banners zijn eigendom van Spacepage en mogen in geen geval gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Indien u dit toch zou doen heeft Spacepage het recht om u strafrechtelijk te vervolgen. Het hotlinken van afbeeldingen, dit is het linken en invoegen van afbeeldingen op andere websites, is verboden. Als u toch afbeeldingen wilt gebruiken contacteert u hiervoor de Spacepage redactie, deze zal vervolgens oordelen over het gebruik van deze afbeeldingen.

Privacy - Melding van schending van privacy

Indien U meent dat een Spacepage lid een onrechtmatige inbreuk pleegt op uw Privacy, wordt U verzocht om Spacepage daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Naamgebruik Spacepage en dochterpagina's

De naam Spacepage, BelgiumInSpace en Starnights mogen niet gebruikt worden op andere sites zonder link naar de hoofdwebsite, tenzij zij hiervoor toestemming heeft gekregen van de redactie. Het linken naar de sites is steeds toegestaan.

Meer in deze categorie: Gebruiksvoorwaarden »

Naar boven

Dit gebeurde vandaag in 1993

Het gebeurde toen

Lancering vanop het Kennedy Space Center in Florida van het Amerikaanse ruimteveer Columbia (STS-55) met aan boord zeven astronauten waaronder de twee Duitse ruimtevaarders Ulrich Walter en Hans Schlegel. Tijdens deze tien dagen durende missie worden meer dan tachtig experimenten uitgevoerd aan boord van het Spacelab D2 ruimtelabo dat gefinancierd werd door Duitsland. Oorspronkelijk zou deze missie op 22 maart 1993 zijn gestart maar de lancering werd drie seconden voor lift-off stopgezet aangezien de computers een probleem opmerkten met de Space Shuttle Main Engines. Foto: NASA

Geplande evenementen

Starnights 2018
17 augustus 2018 tot 19 augustus 2018

Messier 43

Messier 43

M43 maakt deel uit van de bekende Orionnevel (M42) maar wordt er visueel van gescheiden door enkele donkere nevels. Deze nevel omringd de jonge veranderlijke ster NU Orionis, dat M43…

Lees meer...

Steun Spacepage!

Spacepage wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door Spacepage te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

Reeds 14% ingezameld

Sociale netwerken